طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

لاوروف: همکاری با ایران، چین و ترکیه مهم است

وزیر خارجه روسیه با مهم دانستن تقویت همکاری‌ها با ایران، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر، گفت به دنبال ایجاد یک نظم جهانی چندقطبی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 18
کد خبر: ۱۵۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (جمعه) بر اهمیت همکاری مسکو با تهران، آنکارا، پکن، دهلی‌نو و دیگر کشورها تاکید کرد.

 

لاوروف طی سخنرانی در نشست سران مناطق روسیه، گفت: «ما به دنبال ایجاد یک نظم جهانی چندقطبی هستیم. [همه کشورها] باید برای حفاظت از حاکمیت فناورانه تلاش کنند».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه روسیه روی توسعه روابط با گروه «بریکس» حساب می‌کند، توضیح داد: «همکاری با ایران، ترکیه و کشورهای حاشیه دریای خزر مهم است».

 

وزیر خارجه روسیه ضمن تاکید بر اهمیت تقویت همکاری با ایران و ترکیه، اظهار داشت: «ما مشتاق امضای توافق‌نامه‌های بیشتر با هند و چین هستیم».

 

در حالی‌که پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در تاریخ پنجم اسفند ماه گذشته، کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده و انگلیس تلاش کردند تا با عرضه تسلیحات سبک و سنگین و تشدید فشارهای تحریم‌ها، مسکو را در جامعه بین‌المللی منزوی کنند، اما آن طور که روزنامه انگلیسی «گاردین» نیز گزارش کرده است، اتحاد میان مسکو و تهران و پیونگ‌یانگ بیش از پیش تقویت شده است.

 

گاردین نوشت، همگرایی نظامی و دیپلماتیک میان روسیه و دو کشور ایران و کره شمالی پس از جنگ اوکراین تا حد زیادی افزایش یافته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار